Alla inlägg under november 2011

Av jessans-vardag - 18 november 2011 17:56

Nä så är det. Visst tid finns om jag tar mig den, men jag har inte tagit mig tiden alls nu på ett tag. Ska skärpa mig.  

Vad händer bland djuren vi har? Jo hanhunden har fått åka till mina föräldrar, dels för att vår tik löper och för att han är värre än nånsin med sitt ylande och skällande i tid och otid. Försöker finna ett hem på landet åt honom, där skulle han må gott. Ena katten har flyttat till en av döttrarna som flyttat, där trivs hon bra. Sen våra andra 2 katter mår gott och är som dom är. Vildkatterna som vi är jourhem åt gör framsteg, hanen är hur social och go som helst men honan är fortfarande livrädd för männinskor. Men hon kommer fram på kvällarna och rör sig runt.

Så vad händer i min vardag nu då '? Tja, har fått mina barn som fortfarande bor hemma att börja på friskis, den yngsta får dock inte gå på gymet då hon är för ung än, men 2 kvällar i veckan ska vi gå på baspass. Dom 2 äldre som flyget ut ur boet kommer också att vara med när dom kan. Förutom baspassen så kommer jag och dom andra 3 tjejerna gå på gymet mellan 3 och 5 gånger i veckan, ja den näst yngsta går nog bara 3 men jag 5 . Maken har nu också skaffat ett gymkort på friskis så vi är värsta friskis familjen nu.   Jag satt härom dagen och kollade mina mått från det jag började träna, ganska kul faktiskt. Jag var då i mars 125cm i midjan och nu är jag 95, ganska bra tycker jag. Dock så kommer inte jag och vågen överrens än men det kommer väl, dock har jag minskat från 107kg till 99kg och ja jag vet att muskler väger mer än fett.   Vad mer händer, tja inte mycke, har fått vara hemma från jobbet pga hosta som kan vara smitta från ena utflugna dottern. Så jag var och tog prover i onsdags på mycoplasma och nu väntar jag på svar.  Idag har jag varit och handlat lite, bad min far om skjuts då maken jobbar. Så nu är helgen räddad vad det gäller mat iaf, i morgon ska jag och tjejerna till köpcentrat och titta på lite kläder och naturligtvis köpa lördagsgodis. Nej nu gott folk ska jag ta lite kaffe och bege mig ut på balkongen och ta ett bloss.

Av jessans-vardag - 2 november 2011 11:20

Jösses kan jag bara säga, först en av hundarna som skäller, sen ena dottern som behövde prata och sedan maken som knäade mig så revbenen gör jävligt ont. Maken sover stenhårt och jagar monster rätt ofta, vilket gör att han tror att jag är ett. Morgonbestyren tog dubbelt så lång tid idag. Blir intressant hur det ska bli att jobba inatt, jag kan inte ens ha en bh på mig så ont har jag, men men bara att gilla läget. Till lunch idag har jag gjort en gratäng på ris, strimlad kassler som jag har blandat med en creme fraiche sås och ost, mumma. Jag och äldsta blir dom som äter lunch då den äldre dottern la sig halv sex i morse.  Ska få besök om en stund, trevligt med vuxet sällskap. Ska på katalogmöte med oriflame ikväll innan jag ska iväg och jobba. Nä det gör för ont att sitta här så jag säger bara , ha en bra dag i det underbara höstvädret

Av jessans-vardag - 1 november 2011 17:20

Ja då var jag tillbaka här igen då. Nu stannar jag här oavsett vad folk skriver. Detta är min blogg och om någon stör sig på vad jag skriver så gå vidare är ni snäll.


Denna dag hade jag tänkt sova länge, men mina katter hade en annan uppfattning om det. Kvart i sex så ansåg dom att jag sovit klart, dom puffade på mig och jamade tills jag gav upp. Väl uppe så var det bara att utfodra alla 5 katter och båda hundarna. Efter allt morgonbestyr med allt vad det innebär med många djur så hade jag tråkigt så jag började röja bland alla hund och hälsotidningar mm, jag hade gjort alla måsten inklusive middagen innan klockan var 11 på förmiddagen. Yngsta dottern är lite hängig och klen så hon har bott i soffan framför tvn hela dagen. Har idag bestämt mig för att försöka utöka min försäljning av oriflameprodukter, tänkte att nästa år även erbjuda vänner mm visningar. Jag brinner för just oriflames produkter, dels för att dom är otroligt bra och att det är bra pris på deras produkter, sen har dom också garanti som är otroligt bra. Så jag har idag bestllt hem en hel del produktprover mm, ska bli spännande tycker jag.  Finns mycket jag vill och tänker göra, har hittils ofta backat för att andra ska få det dom vill men nu är det slut på sånt. Inte så att jag ska strunta i andra men nu ska jag sätta mig i främsta rummet, en glad Jessan är en bra mamma, fru och medmänniska. En av sakerna jag har införlivat är att jag är jourhem för katter därav att jag har 5 katter nu, 3 av dom är mina egna och 2 är vildkattungar, det är en utmaning vill jag lova. Tålamod och tid är vad som krävs om man ska klara det, jag jobbar ständig natt som pers.ass, dagtid tränar jag och är med barnen, maken och djuren. Ikväll ska jag sätta mig och göra några smycken som jag senare kommer lägga upp här på bloggen, dom kommer att vara till försäljning. Nej nu har jag inte ro med att sitta här mer återkommer med bilder på smyckena senare. Ha en underbar kväll.


Tack för  titten//Jessan 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Blir ni dömda av omgivningen som lata och låter era barn få som dom vill?
 Ja
 Nej
 Till viss del

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards