Alla inlägg den 18 februari 2012

Av jessans-vardag - 18 februari 2012 20:31

Ja  mamma och maken hade rätt. Jag har en kraftig bihålsinflammation så nu antibiotika i 10 dagar, ingen liten kur är det heller, 2*3 tabletter dagligen. Gissa om min mage kommer att balla ur, men det gör inget bara den jävla tryckande huvudvärken släpper. Som tur är så är jag sjukskriven denna helg och sen ledig till onsdag men då SKA jag jobba så det så. Kan ju inte vara sjuk för hela alltet blir ju fel då. Maken är hyffsat pigg just nu men vi får se hur det blir sen. Yngst hade gått och lagt sig nu när jag kom hem efter en snabb visit till grannen. Alltså hon har det inte lätt min lilla tös. Hon är trött och går då och lägger sig men kan hon sova då? Nä, hon ligger där flera timmar innan hon somnar och sen sover hon bara några timmar innan hon vaknar igen. Det måste finnas nåt eller nått sätt som kan hjälpa henne att sova. Näst yngst r konstant trött, visst helgerna r hon vaken typ till en annan kliver upp men även om hon lägger sig senast 23 så är hon totalt död dagen efter. Vet att en del av barnens sömnproblem skulle kunna bli bättre med att vara ute och röra på sig, men hur lätt är det då tror ni? Det är ju inte bara att slita ut dom och säga att nu ska ni vara ute och promenera. Nej det funkar inte så, många har åsikter om detta men dom vet INTE vad dom pratar om. Har funderat lite på barnens diagnoser och är lite osäker på att dom har rätt diagnoser, ska  forska lite och se om jag har rätt. Är inte så säker på att vårat landsting har hel koll på vad som är vad, väldigt många diagnoser går hand i hand och det gör det svårt att bedömma, det i sin tur gör det ännu svårare då dom här inte är alltför duktiga. Visst det finns några få som är helt otroliga men sen finns det tyvr fler som är mindre bra. 

Nä kanske man ska ta sig en dusch medans maken och grannkarln tittar klart på matchen, efter det blir det film innan det är dax för sängen. Är fortfarande något seg och mitt huvud dundrar och snart blir jag tokig(are) pga det. Ha en underbar kväll där ute

Av jessans-vardag - 18 februari 2012 12:28

Just nu har jag en sprängade tryckande huvudvärk som nästan tar kål på mig. Kan inte ligga då spricker skallen känns det som. Har pratat med jouren och dom vill att jag skulle kolla upp bihålorna, kl 17 fick jag tid. Jaja bättre det än att sitta på akuten och vänta 4 - 5 timmar. Dock så va telefonkön vidrigt lång, det skulle ta ca 21 minuter, hmm ja bara vänta. Dock tog det 37 minuter innan jag kom fram, billigt och bra... eller inte dårå. Yngst har sovit ryckigt men är  ganska allert idag, maken ser ut som nåt katten släpat hem och näst yngst sover. Har varit en sväng till mor för alla sov ju iaf här hemma. Har fått låna 2 böcker som jag ska läsa, den ena (som jag ska börja med ) är Cesar Milans bok om hundar och den andra är Fredrik Steens bok om hundar. Nej nu går inte detta då skallen dundrar.. Återkommer när jag klarar att sitta här.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Blir ni dömda av omgivningen som lata och låter era barn få som dom vill?
 Ja
 Nej
 Till viss del

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards